Show us your system specs


#1

Put inxi -Fxxxz in a terminal, post the output here!


#2
inxi -Fxxxz
System:    Host: orion Kernel: 4.19.11-zen1-1-zen x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.2.1
           Desktop: i3 4.16 info: polybar dm: LightDM 1.28.0 Distro: ArchLabs Linux
Machine:   Type: Desktop System: Gigabyte product: N/A v: N/A serial: <filter>
           Mobo: Gigabyte model: H110M-S2H-CF v: x.x serial: <filter>
           UEFI [Legacy]: American Megatrends v: F4 date: 03/16/2016
CPU:       Topology: Dual Core model: Intel Core i3-6100 bits: 64 type: MT MCP
           arch: Skylake-S rev: 3 L2 cache: 3072 KiB
           flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 29576
           Speed: 800 MHz min/max: 800/3700 MHz Core speeds (MHz): 1: 800 2: 800 3: 800
           4: 800
Graphics:  Device-1: AMD Baffin [Radeon RX 460/560D / Pro 450/455/460/555/555X/560/560X]
           vendor: ASUSTeK driver: amdgpu v: kernel bus ID: 01:00.0 chip ID: 1002:67ef
           Display: x11 server: X.Org 1.20.3 driver: amdgpu,ati
           unloaded: fbdev,modesetting,vesa compositor: compton
           resolution: 3840x2160~30Hz, 3840x2160~30Hz
           OpenGL: renderer: AMD Radeon RX 460 Graphics (POLARIS11 DRM 3.27.0
           4.19.11-zen1-1-zen LLVM 7.0.0)
           v: 4.5 Mesa 18.3.1 direct render: Yes
Audio:     Device-1: Intel 100 Series/C230 Series Family HD Audio
           vendor: Gigabyte Sunrise Point-H driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:1f.3
           chip ID: 8086:a170
           Device-2: AMD vendor: ASUSTeK driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 01:00.1
           chip ID: 1002:aae0
           Sound Server: ALSA v: k4.19.11-zen1-1-zen
Network:   Device-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet
           vendor: Gigabyte driver: r8169 v: kernel port: d000 bus ID: 02:00.0
           chip ID: 10ec:8168
           IF: enp2s0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter>
Drives:    Local Storage: total: 5.86 TiB used: 1.99 TiB (33.9%)
           ID-1: /dev/sda vendor: Western Digital model: WD10EZEX-00MFCA0 size: 931.51 GiB
           speed: 6.0 Gb/s rotation: 7200 rpm serial: <filter> rev: 1A01
           ID-2: /dev/sdb vendor: Western Digital model: WD3200AVVS-63L2B0 size: 298.09 GiB
           speed: 3.0 Gb/s serial: <filter> rev: 3A01
           ID-3: /dev/sdc vendor: Samsung model: SSD 650 120GB size: 111.79 GiB
           speed: 6.0 Gb/s serial: <filter> rev: 1B0Q scheme: MBR
           ID-4: /dev/sdd vendor: Western Digital model: WD20EZRZ-00Z5HB0 size: 1.82 TiB
           speed: 6.0 Gb/s rotation: 5400 rpm serial: <filter> rev: 0A80 scheme: MBR
           ID-5: /dev/sde type: USB vendor: Seagate model: Expansion Desk size: 1.82 TiB
           serial: <filter> rev: 0604 scheme: MBR
           ID-6: /dev/sdf type: USB vendor: Seagate model: ST3500418AS size: 465.76 GiB
           rotation: 7200 rpm serial: <filter> rev: 0132 scheme: MBR
           ID-7: /dev/sdg type: USB vendor: Seagate model: ST9500420AS size: 465.76 GiB
           rotation: 7200 rpm serial: <filter> rev: 0130 scheme: MBR
Partition: ID-1: / size: 92.61 GiB used: 15.88 GiB (17.1%) fs: ext4 dev: /dev/sdc1
           ID-2: /home size: 915.89 GiB used: 244.10 GiB (26.7%) fs: ext4 dev: /dev/sda
           ID-3: swap-1 size: 17.19 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/sdc2
Sensors:   System Temperatures: cpu: 44.5 C mobo: 29.8 C gpu: amdgpu temp: 42 C
           Fan Speeds (RPM): N/A gpu: amdgpu fan: 1153
Info:      Processes: 200 Uptime: 4h 38m Memory: 15.62 GiB used: 5.28 GiB (33.8%)
           Init: systemd v: 239 Compilers: gcc: 8.2.1 alt: 7 Shell: zsh v: 5.6.2
           running in: alacritty inxi: 3.0.29

#3
$ inxi -Fxxxz
System:
  Host: asuspro Kernel: 4.19.11-arch1-1-ARCH x86_64 bits: 64 compiler: gcc 
  v: 8.2.1 Desktop: Openbox 3.6.1 info: tint2 dm: GDM 3.30.2 
  Distro: Arch Linux 
Machine:
  Type: Laptop System: ASUSTeK product: P751JF v: 1.0 serial: <filter> 
  Mobo: ASUSTeK model: P751JF v: 1.0 serial: <filter> 
  UEFI: American Megatrends v: P751JF.210 date: 10/30/2015 
Battery:
  ID-1: BAT0 charge: 28.6 Wh condition: 71.1/72.3 Wh (98%) volts: 10.9/10.9 
  model: ASUSTeK K55--47 type: Li-ion serial: <filter> status: Discharging 
CPU:
  Topology: Quad Core model: Intel Core i7-4712MQ bits: 64 type: MT MCP 
  arch: Haswell rev: 3 L2 cache: 6144 KiB 
  flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 36735 
  Speed: 1797 MHz min/max: 800/3300 MHz Core speeds (MHz): 1: 1797 2: 1796 
  3: 1796 4: 1796 5: 1796 6: 1798 7: 1796 8: 1798 
Graphics:
  Device-1: Intel 4th Gen Core Processor Integrated Graphics vendor: ASUSTeK 
  driver: i915 v: kernel bus ID: 00:02.0 chip ID: 8086:0416 
  Device-2: NVIDIA GM108M [GeForce 930M] driver: N/A bus ID: 01:00.0 
  chip ID: 10de:1346 
  Display: x11 server: X.Org 1.20.3 driver: modesetting,nvidia 
  compositor: compton resolution: 1920x1080~60Hz, 1920x1080~60Hz 
  OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel Haswell Mobile v: 4.5 Mesa 18.3.1 
  compat-v: 3.0 direct render: Yes 
Audio:
  Device-1: Intel Xeon E3-1200 v3/4th Gen Core Processor HD Audio 
  driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:03.0 chip ID: 8086:0c0c 
  Device-2: Intel 8 Series/C220 Series High Definition Audio vendor: ASUSTeK 
  driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:1b.0 chip ID: 8086:8c20 
  Sound Server: ALSA v: k4.19.11-arch1-1-ARCH 
Network:
  Device-1: Intel Wireless 7260 driver: iwlwifi v: kernel port: f040 
  bus ID: 04:00.0 chip ID: 8086:08b1 
  IF: wlp4s0 state: up mac: <filter> 
  Device-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet 
  vendor: ASUSTeK driver: r8169 v: kernel port: d000 bus ID: 05:00.0 
  chip ID: 10ec:8168 
  IF: enp5s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter> 
Drives:
  Local Storage: total: 1.13 TiB used: 238.78 GiB (20.7%) 
  ID-1: /dev/sda vendor: HGST (Hitachi) model: HTS541010A9E680 
  size: 931.51 GiB speed: 3.0 Gb/s rotation: 5400 rpm serial: <filter> 
  rev: A560 scheme: GPT 
  ID-2: /dev/sdb vendor: Kingston model: SV300S37A240G size: 223.57 GiB 
  speed: 6.0 Gb/s serial: <filter> rev: BBF0 scheme: GPT 
Partition:
  ID-1: / size: 210.63 GiB used: 99.96 GiB (47.5%) fs: ext4 dev: /dev/sdb3 
  ID-2: swap-1 size: 8.00 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/sdb2 
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 46.0 C mobo: N/A 
  Fan Speeds (RPM): cpu: 2500 
Info:
  Processes: 235 Uptime: 14m Memory: 15.55 GiB used: 1.78 GiB (11.5%) 
  Init: systemd v: 239 Compilers: gcc: 8.2.1 Shell: bash v: 4.4.23 
  running in: xfce4-terminal inxi: 3.0.29 

#4
pinxi -Fxz
System:    Host: altman Kernel: 4.14.89-xanmod53 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.2.0 Desktop: Openbox 3.6.1 
           Distro: BunsenLabs GNU/Linux 9.6 (Helium) base: Debian GNU/Linux buster/sid 
Machine:   Type: Laptop System: Hewlett-Packard product: HP Pavilion dv7 Notebook PC v: 058E110000244710000620100 
           serial: <filter> 
           Mobo: Hewlett-Packard model: 165A v: 10.31 serial: <filter> BIOS: Hewlett-Packard v: F.1B date: 10/05/2011 
Battery:   ID-1: BAT0 charge: 0.0 Wh condition: 60.0/98.2 Wh (61%) model: Hewlett-Packard 8850 status: Unknown 
CPU:       Topology: Quad Core model: Intel Core i7-2670QM bits: 64 type: MT MCP arch: Sandy Bridge rev: 7 L2 cache: 6144 KiB 
           flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 35119 
           Speed: 2564 MHz min/max: 800/3100 MHz Core speeds (MHz): 1: 1725 2: 2756 3: 2873 4: 2831 5: 3000 6: 1554 7: 2664 
           8: 2978 
Graphics:  Device-1: Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics vendor: Hewlett-Packard driver: i915 
           v: kernel bus ID: 00:02.0 
           Device-2: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Whistler [Radeon HD 6730M/6770M/7690M XT] driver: radeon v: kernel 
           bus ID: 01:00.0 
           Display: x11 server: X.Org 1.20.3 driver: modesetting unloaded: fbdev,vesa resolution: 1600x900~60Hz 
           OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel Sandybridge Mobile v: 3.3 Mesa 18.2.6 direct render: Yes 
Audio:     Device-1: Intel 6 Series/C200 Series Family High Definition Audio vendor: Hewlett-Packard driver: snd_hda_intel 
           v: kernel bus ID: 00:1b.0 
           Sound Server: ALSA v: k4.14.89-xanmod53 
Network:   Device-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet vendor: Hewlett-Packard driver: r8169 
           v: 2.3LK-NAPI port: 4000 bus ID: 07:00.0 
           IF: eno1 state: down mac: <filter> 
           Device-2: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] driver: iwlwifi v: kernel port: 4000 bus ID: 0d:00.0 
           IF: wlo1 state: up mac: <filter> 
Drives:    Local Storage: total: 465.76 GiB used: 14.65 GiB (3.1%) 
           ID-1: /dev/sda vendor: Seagate model: ST9500423AS size: 465.76 GiB 
Partition: ID-1: / size: 449.63 GiB used: 14.65 GiB (3.3%) fs: ext4 dev: /dev/sda1 
           ID-2: swap-1 size: 7.95 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/sda5 
Sensors:   System Temperatures: cpu: 58.0 C mobo: N/A 
           Fan Speeds (RPM): N/A 
Info:      Processes: 235 Uptime: 10h 45m Memory: 7.73 GiB used: 2.60 GiB (33.6%) Init: systemd runlevel: 5 Compilers: 
           gcc: 8.2.0 Shell: bash v: 4.4.23 pinxi: 3.0.29-5

#5

@altman use the grave key to create a code block.

I edited your post for you.


#6

Thx mate, appreciated @Dobbie03 .


#7

FYI @altman, here is a markdown cheatsheet, the forum is markdown friendly.


#8
System:    Host: learwood Kernel: 4.19.11-arch1-1-ARCH x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.2.1 Desktop: Openbox 3.6.1 
           info: polybar, tint2 dm: LightDM 1.28.0 Distro: Arch Linux 
Machine:   Type: Laptop System: Dell product: Latitude E7450 v: N/A serial: <filter> Chassis: type: 9 serial: <filter> 
           Mobo: Dell model: 0D8H72 v: A01 serial: <filter> UEFI [Legacy]: Dell v: A19 date: 01/23/2018 
Battery:   ID-1: BAT0 charge: 34.6 Wh condition: 34.6/35.5 Wh (98%) volts: 12.4/11.1 model: Samsung SDI DELL 5CGM4A7 
           type: Li-ion serial: <filter> status: Full 
           Device-1: hidpp_battery_0 model: Logitech Wireless Touch Keyboard K400 serial: <filter> 
           charge: 100% (should be ignored) rechargeable: yes status: Discharging 
CPU:       Topology: Dual Core model: Intel Core i5-5300U bits: 64 type: MT MCP arch: Broadwell rev: 4 L2 cache: 3072 KiB 
           flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 18366 
           Speed: 798 MHz min/max: 500/2900 MHz Core speeds (MHz): 1: 799 2: 799 3: 798 4: 798 
Graphics:  Device-1: Intel HD Graphics 5500 vendor: Dell driver: i915 v: kernel bus ID: 00:02.0 chip ID: 8086:1616 
           Display: x11 server: X.Org 1.20.3 driver: intel unloaded: fbdev,modesetting,vesa compositor: compton 
           resolution: 1920x1080~60Hz, 1920x1080~60Hz 
           OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel HD Graphics 5500 (Broadwell GT2) v: 4.5 Mesa 18.3.1 compat-v: 3.0 
           direct render: Yes 
Audio:     Device-1: Intel Broadwell-U Audio vendor: Dell driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:03.0 chip ID: 8086:160c 
           Device-2: Intel Wildcat Point-LP High Definition Audio vendor: Dell driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:1b.0 
           chip ID: 8086:9ca0 
           Sound Server: ALSA v: k4.19.11-arch1-1-ARCH 
Network:   Device-1: Intel Ethernet I218-LM vendor: Dell driver: e1000e v: 3.2.6-k port: f080 bus ID: 00:19.0 
           chip ID: 8086:15a2 
           IF: eno1 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter> 
           Device-2: Intel Wireless 7265 driver: iwlwifi v: kernel port: f040 bus ID: 02:00.0 chip ID: 8086:095a 
           IF: wlp2s0 state: down mac: <filter> 
Drives:    Local Storage: total: 1.38 TiB used: 388.68 GiB (27.6%) 
           ID-1: /dev/sda vendor: Samsung model: SSD PM851 mSATA 512GB size: 476.94 GiB speed: 6.0 Gb/s serial: <filter> 
           rev: 9D0Q scheme: MBR 
           ID-2: /dev/sdb type: USB vendor: Toshiba model: MQ01UBD100 size: 931.51 GiB rotation: 5400 rpm serial: <filter> 
           scheme: MBR 
RAID:      Hardware-1: Intel 82801 Mobile SATA Controller [RAID mode] driver: ahci v: 3.0 port: f060 bus ID: 00:1f.2 
           chip ID: 8086.282a rev: 03 
Partition: ID-1: / size: 20.06 GiB used: 14.01 GiB (69.9%) fs: ext4 dev: /dev/sda13 
           ID-2: swap-1 size: 2.20 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/sda5 
Sensors:   System Temperatures: cpu: 45.0 C mobo: 30.0 C sodimm: 23.0 C 
           Fan Speeds (RPM): cpu: 0 
Info:      Processes: 191 Uptime: 20h 44m Memory: 7.66 GiB used: 843.9 MiB (10.8%) Init: systemd v: 239 
           target: graphical.target Compilers: gcc: 8.2.1 Shell: zsh v: 5.6.2 running in: guake inxi: 3.0.29 ```

#10
┌ ~
└> % inxi -Fxxxz                                                       19:31:36
System:
  Host: BioHazzard Kernel: 4.19.11-arch1-1-ARCH x86_64 bits: 64 
  compiler: gcc v: 8.2.1 Desktop: Cinnamon 4.0.7 wm: muffin 
  dm: LightDM 1.28.0 Distro: ArchLabs Linux 
Machine:
  Type: Desktop System: Hewlett-Packard product: HP EliteDesk 800 G1 TWR 
  v: N/A serial: <filter> Chassis: type: 6 serial: <filter> 
  Mobo: Hewlett-Packard model: 18E4 serial: <filter> UEFI: Hewlett-Packard 
  v: L01 v02.71 date: 05/09/2017 
CPU:
  Topology: Quad Core model: Intel Core i7-4790 bits: 64 type: MT MCP 
  arch: Haswell rev: 3 L2 cache: 8192 KiB 
  flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 57491 
  Speed: 1648 MHz min/max: 800/4000 MHz Core speeds (MHz): 1: 1738 2: 1873 
  3: 1927 4: 1956 5: 2041 6: 1896 7: 2030 8: 1705 
Graphics:
  Device-1: Intel Xeon E3-1200 v3/4th Gen Core Processor Integrated Graphics 
  vendor: Hewlett-Packard driver: i915 v: kernel bus ID: 00:02.0 
  chip ID: 8086:0412 
  Display: x11 server: X.Org 1.20.3 driver: intel 
  resolution: 1920x1080~60Hz, 1920x1080~60Hz 
  OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel Haswell Desktop v: 4.5 Mesa 18.3.1 
  compat-v: 3.0 direct render: Yes 
Audio:
  Device-1: Intel Xeon E3-1200 v3/4th Gen Core Processor HD Audio 
  vendor: Hewlett-Packard driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:03.0 
  chip ID: 8086:0c0c 
  Device-2: Intel 8 Series/C220 Series High Definition Audio 
  vendor: Hewlett-Packard driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:1b.0 
  chip ID: 8086:8c20 
  Sound Server: ALSA v: k4.19.11-arch1-1-ARCH 
Network:
  Device-1: Intel Ethernet I217-LM vendor: Hewlett-Packard driver: e1000e 
  v: 3.2.6-k port: f080 bus ID: 00:19.0 chip ID: 8086:153a 
  IF: eno1 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter> 
Drives:
  Local Storage: total: 2.27 TiB used: 8.92 GiB (0.4%) 
  ID-1: /dev/sda vendor: Hitachi model: HUA722020ALA331 size: 1.82 TiB 
  speed: 3.0 Gb/s rotation: 7200 rpm serial: <filter> rev: A3NH scheme: MBR 
  ID-2: /dev/sdb vendor: Crucial model: CT500MX500SSD1 size: 465.76 GiB 
  speed: 6.0 Gb/s serial: <filter> rev: 022 scheme: MBR 
Partition:
  ID-1: / size: 95.62 GiB used: 8.92 GiB (9.3%) fs: ext4 dev: /dev/sdb5 
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 37.0 C mobo: N/A 
  Fan Speeds (RPM): N/A 
Info:
  Processes: 219 Uptime: 1h 52m Memory: 19.49 GiB used: 1.17 GiB (6.0%) 
  Init: systemd v: 239 target: graphical.target Compilers: gcc: 8.2.1 
  Shell: zsh v: 5.6.2 running in: xfce4-terminal inxi: 3.0.29 

#11
chris@mars ~ %  inxi -Fxxxz          
System:    Host: mars Kernel: 4.19.11-arch1-1-ARCH x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.2.1 Desktop: i3 4.16 info: polybar 
           dm: LightDM 1.28.0 Distro: ArchLabs Linux 
Machine:   Type: Laptop System: HP product: HP Notebook v: Type1ProductConfigId serial: <filter> Chassis: type: 10 
           serial: <filter> 
           Mobo: HP model: 80C5 v: 97.40 serial: <filter> UEFI: Insyde v: F.1A date: 09/10/2015 
Battery:   ID-1: BAT1 charge: 24.7 Wh condition: 24.7/31.1 Wh (80%) volts: 12.7/11.1 model: COMPAL PABAS0241231 type: Li-ion 
           serial: <filter> status: Full 
           Device-1: hidpp_battery_0 model: Logitech Wireless Mouse M510 serial: <filter> charge: 55% (should be ignored) 
           rechargeable: yes status: Discharging 
CPU:       Topology: Quad Core model: Intel Pentium N3700 bits: 64 type: MCP arch: Airmont rev: 3 L2 cache: 1024 KiB 
           flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 12805 
           Speed: 555 MHz min/max: 480/2400 MHz Core speeds (MHz): 1: 562 2: 509 3: 480 4: 480 
Graphics:  Device-1: Intel Atom/Celeron/Pentium Processor x5-E8000/J3xxx/N3xxx Integrated Graphics vendor: Hewlett-Packard 
           driver: i915 v: kernel bus ID: 00:02.0 chip ID: 8086:22b1 
           Display: x11 server: X.Org 1.20.3 driver: intel compositor: compton resolution: 1366x768~60Hz 
           OpenGL: renderer: llvmpipe (LLVM 7.0 128 bits) v: 3.3 Mesa 18.3.1 compat-v: 3.1 direct render: Yes 
Audio:     Device-1: Intel Atom/Celeron/Pentium Processor x5-E8000/J3xxx/N3xxx Series High Definition Audio 
           vendor: Hewlett-Packard driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:1b.0 chip ID: 8086:2284 
           Sound Server: ALSA v: k4.19.11-arch1-1-ARCH 
Network:   Device-1: Broadcom and subsidiaries BCM43142 802.11b/g/n vendor: Hewlett-Packard driver: wl v: kernel port: 2040 
           bus ID: 02:00.0 chip ID: 14e4:4365 
           IF: wlp2s0 state: dormant mac: <filter> 
           Device-2: Realtek RTL810xE PCI Express Fast Ethernet vendor: Hewlett-Packard driver: r8169 v: kernel port: 1000 
           bus ID: 03:00.0 chip ID: 10ec:8136 
           IF: enp3s0 state: down mac: <filter> 
           Device-3: Edimax type: USB driver: rtl88x2bu bus ID: 1-5.2:7 chip ID: 7392:b822 serial: <filter> 
           IF: wlp0s20u5u2 state: up mac: <filter> 
Drives:    Local Storage: total: 3.64 TiB used: 328.91 GiB (8.8%) 
           ID-1: /dev/sda vendor: Toshiba model: MQ01ABD100 size: 931.51 GiB speed: 6.0 Gb/s rotation: 5400 rpm 
           serial: <filter> rev: 2C scheme: GPT 
           ID-2: /dev/sdb type: USB vendor: Seagate model: ST1000LM048-2E7172 size: 931.51 GiB rotation: 5400 rpm 
           serial: <filter> scheme: GPT 
           ID-3: /dev/sdc type: USB vendor: Seagate model: ST1000LM048-2E7172 size: 931.51 GiB rotation: 5400 rpm 
           serial: <filter> scheme: GPT 
           ID-4: /dev/sdd vendor: Seagate model: ST1000LM048-2E7172 size: 931.51 GiB speed: 6.0 Gb/s rotation: 5400 rpm 
           serial: <filter> rev: SDM1 scheme: MBR 
Partition: ID-1: / size: 48.97 GiB used: 9.88 GiB (20.2%) fs: ext4 dev: /dev/sda3 
           ID-2: /home size: 858.51 GiB used: 2.57 GiB (0.3%) fs: ext4 dev: /dev/sda4 
           ID-3: swap-1 size: 8.00 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/sda2 
Sensors:   System Temperatures: cpu: 45.0 C mobo: 27.8 C 
           Fan Speeds (RPM): N/A 
Info:      Processes: 183 Uptime: 8h 45m Memory: 7.64 GiB used: 1.11 GiB (14.5%) Init: systemd v: 239 target: graphical.target 
           Compilers: gcc: 8.2.1 Shell: zsh v: 5.6.2 running in: termite inxi: 3.0.29 
chris@mars ~ % 


#12

@Glenn and @Chris if you install glxinfo, you get a bit more info regarding your GPU.

Required tool glxinfo missing

#13

I’m shy that way :blush:

Thanks man, fresh install here and will.

** Revised


#14

Ran an update after


#16
% inxi -Fxxxz                                                       23:18:15
System:
  Host: guys-pc Kernel: 4.19.11-arch1-1-ARCH x86_64 bits: 64 compiler: gcc 
  v: 8.2.1 Desktop: Openbox 3.6.1 info: tint2 dm: LightDM 1.28.0 
  Distro: ArchLabs Linux 
Machine:
  Type: Desktop Mobo: Intel model: DH67BL v: AAG10189-213 serial: <filter> 
  UEFI: Intel v: BLH6710H.86A.0160.2012.1204.1156 date: 12/04/2012 
CPU:
  Topology: Quad Core model: Intel Core i5-3330 bits: 64 type: MCP 
  arch: Ivy Bridge rev: 9 L2 cache: 6144 KiB 
  flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 23956 
  Speed: 2140 MHz min/max: 1600/3200 MHz Core speeds (MHz): 1: 2140 2: 1961 
  3: 2519 4: 2336 
Graphics:
  Device-1: NVIDIA GT218 [GeForce 8400 GS Rev. 3] driver: nvidia v: 340.107 
  bus ID: 01:00.0 chip ID: 10de:10c3 
  Display: x11 server: X.Org 1.20.3 driver: nvidia 
  unloaded: fbdev,modesetting,nouveau,vesa alternate: nv compositor: compton 
  resolution: 1920x1080~60Hz 
  OpenGL: renderer: GeForce 8400GS/PCIe/SSE2 v: 3.3.0 NVIDIA 340.107 
  direct render: Yes 
Audio:
  Device-1: Intel 6 Series/C200 Series Family High Definition Audio 
  driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:1b.0 chip ID: 8086:1c20 
  Device-2: NVIDIA High Definition Audio driver: snd_hda_intel v: kernel 
  bus ID: 01:00.1 chip ID: 10de:0be3 
  Sound Server: ALSA v: k4.19.11-arch1-1-ARCH 
Network:
  Device-1: Intel 82579V Gigabit Network driver: e1000e v: 3.2.6-k 
  port: f040 bus ID: 00:19.0 chip ID: 8086:1503 
  IF: eno1 state: down mac: <filter> 
  Device-2: Qualcomm Atheros AR9462 Wireless Network Adapter vendor: Foxconn 
  driver: ath9k v: kernel port: e000 bus ID: 04:00.0 chip ID: 168c:0034 
  IF: wlp4s0 state: up mac: <filter> 
  IF-ID-1: tun0 state: unknown speed: 10 Mbps duplex: full mac: N/A 
Drives:
  Local Storage: total: 7.51 TiB used: 178.98 GiB (2.3%) 
  ID-1: /dev/sda vendor: Seagate model: ST2000DX001-1CM164 size: 1.82 TiB 
  speed: 6.0 Gb/s rotation: 7200 rpm serial: <filter> rev: CC43 scheme: GPT 
  ID-2: /dev/sdb vendor: Seagate model: ST2000DM006-2DM164 size: 1.82 TiB 
  speed: 6.0 Gb/s rotation: 7200 rpm serial: <filter> rev: CC26 scheme: GPT 
  ID-3: /dev/sdd type: USB vendor: Western Digital 
  model: WD My Passport 25EA size: 3.64 TiB serial: <filter> rev: 4005 
  scheme: GPT 
  ID-4: /dev/sdi type: USB vendor: SanDisk model: Ultra size: 116.69 GiB 
  serial: <filter> rev: 1.00 scheme: MBR 
  ID-5: /dev/sdj type: USB vendor: SanDisk model: Ultra size: 116.69 GiB 
  serial: <filter> rev: 1.00 scheme: MBR 
Partition:
  ID-1: / size: 392.72 GiB used: 15.38 GiB (3.9%) fs: ext4 dev: /dev/sdb6 
  ID-2: /boot size: 1022.0 MiB used: 43.7 MiB (4.3%) fs: vfat dev: /dev/sdb1 
  ID-3: /home size: 392.72 GiB used: 12.71 GiB (3.2%) fs: ext4 
  dev: /dev/sdb7 
  ID-4: swap-1 size: 16.00 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/sdb5 
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 30.0 C mobo: N/A gpu: nvidia temp: 52 C 
  Fan Speeds (RPM): N/A gpu: nvidia fan: 0% 
Info:
  Processes: 222 Uptime: 3h 11m Memory: 7.76 GiB used: 1.90 GiB (24.5%) 
  Init: systemd v: 239 target: graphical.target Compilers: gcc: 8.2.1 
  Shell: zsh v: 5.6.2 running in: xfce4-terminal inxi: 3.0.29

#17
└> % inxi -Fxxxz   
System:    Host: tankeIII Kernel: 4.19.11-arch1-1-ARCH x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.2.1 
           Desktop: i3 4.16 info: polybar dm: startx Distro: ArchLabs Linux 
Machine:   Type: Laptop System: Hewlett-Packard product: Compaq Presario CQ50 Notebook PC v: F.26 
           serial: <filter> Chassis: Wistron type: 10 serial: <filter> 
           Mobo: Wistron model: 360B v: 09.45 serial: <filter> BIOS: Hewlett-Packard v: F.26 
           date: 10/01/2008 
CPU:       Topology: Single Core model: Intel 575 bits: 64 type: MCP arch: Core Merom rev: D 
           L2 cache: 1024 KiB 
           flags: lm nx pae sse sse2 sse3 ssse3 bogomips: 3991 
           Speed: 1995 MHz min/max: N/A Core speed (MHz): 1: 1995 
Graphics:  Device-1: Intel Mobile 4 Series Integrated Graphics vendor: Hewlett-Packard driver: i915 
           v: kernel bus ID: 00:02.0 chip ID: 8086:2a42 
           Display: server: X.Org 1.20.3 driver: i915 compositor: compton resolution: 1280x800~60Hz 
           Message: Unable to show advanced data. Required tool glxinfo missing. 
Audio:     Device-1: Intel 82801I HD Audio vendor: Hewlett-Packard driver: snd_hda_intel v: kernel 
           bus ID: 00:1b.0 chip ID: 8086:293e 
           Sound Server: ALSA v: k4.19.11-arch1-1-ARCH 
Network:   Device-1: Realtek RTL810xE PCI Express Fast Ethernet vendor: Hewlett-Packard 
           driver: r8169 v: kernel port: 2000 bus ID: 01:00.0 chip ID: 10ec:8136 
           IF: enp1s0 state: down mac: <filter> 
           Device-2: Ralink RT2870/RT3070 Wireless Adapter type: USB driver: rt2800usb bus ID: 2-1:2 
           chip ID: 148f:3070 serial: <filter> 
           IF: wlp0s29f7u1 state: up mac: <filter> 
Drives:    Local Storage: total: 223.57 GiB used: 20.68 GiB (9.2%) 
           ID-1: /dev/sda vendor: Kingston model: SA400S37240G size: 223.57 GiB speed: 3.0 Gb/s 
           serial: <filter> rev: 5A scheme: MBR 
Partition: ID-1: / size: 218.57 GiB used: 20.62 GiB (9.4%) fs: ext4 dev: /dev/sda2 
           ID-2: /boot size: 487.9 MiB used: 55.5 MiB (11.4%) fs: ext4 dev: /dev/sda1 
Sensors:   System Temperatures: cpu: 13.0 C mobo: N/A 
           Fan Speeds (RPM): N/A 
Info:      Processes: 131 Uptime: 13m Memory: 3.78 GiB used: 702.2 MiB (18.1%) Init: systemd v: 239 
           Compilers: gcc: 8.2.1 Shell: zsh v: 5.6.2 running in: termite inxi: 3.0.29 


#18

Living proof that ArchLabs runs on really old hardware:

System:    Host: WILLOW-01 Kernel: 4.19.11-arch1-1-ARCH x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.2.1 Desktop: Spectrwm 3.2.0 
           dm: startx Distro: ArchLabs Linux 
Machine:   Type: Desktop System: MICRO-STAR product: MS-7125 v: 1.0 serial: <filter> 
           Mobo: MICRO-STAR model: MS-7125 v: 1.0 serial: <filter> BIOS: Phoenix v: 6.00 PG date: 01/12/2005 
Battery:   Device-1: hidpp_battery_0 model: Logitech K520 serial: <filter> charge: 70% (should be ignored) rechargeable: yes 
           status: Discharging 
           Device-2: hidpp_battery_1 model: Logitech Wireless Mouse serial: <filter> charge: 55% (should be ignored) 
           rechargeable: yes status: Discharging 
CPU:       Topology: Single Core model: AMD Hammer Family - Model Unknown bits: 64 type: UP arch: K8 rev: 1 L2 cache: 512 KiB 
           flags: lm nx pae sse sse2 sse3 bogomips: 4826 
           Speed: 2412 MHz min/max: N/A Core speed (MHz): 1: 2412 
Graphics:  Device-1: NVIDIA GF119 [GeForce GT 610] driver: nvidia v: 340.107 bus ID: 05:00.0 chip ID: 10de:104a 
           Display: server: X.Org 1.20.3 driver: nvidia unloaded: fbdev,modesetting,nouveau,vesa alternate: nv 
           resolution: 1440x900~60Hz 
           Message: Unable to show advanced data. Required tool glxinfo missing. 
Audio:     Device-1: NVIDIA CK804 AC97 Audio vendor: Micro-Star MSI K8N Neo4-F mainboard driver: snd_intel8x0 v: kernel 
           bus ID: 00:04.0 chip ID: 10de:0059 
           Device-2: NVIDIA GF119 HDMI Audio driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 05:00.1 chip ID: 10de:0e08 
           Sound Server: ALSA v: k4.19.11-arch1-1-ARCH 
Network:   Device-1: Realtek RTL-8100/8101L/8139 PCI Fast Ethernet Adapter vendor: U.S. Robotics USR997900A driver: 8139too 
           v: 0.9.28 port: ec00 bus ID: 01:08.0 chip ID: 10ec:8139 
           IF: enp1s8 state: unknown speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter> 
Drives:    Local Storage: total: 372.63 GiB used: 8.05 GiB (2.2%) 
           ID-1: /dev/sda vendor: Western Digital model: WD1600AAJB-00WRA0 size: 149.05 GiB speed: <unknown> serial: <filter> 
           rev: 1H58 scheme: MBR 
           ID-2: /dev/sdb vendor: Seagate model: ST3120814A size: 111.79 GiB speed: <unknown> serial: <filter> rev: E 
           scheme: MBR 
           ID-3: /dev/sdc vendor: Seagate model: ST3120814A size: 111.79 GiB speed: <unknown> serial: <filter> rev: E 
           scheme: MBR 
Partition: ID-1: / size: 19.56 GiB used: 7.12 GiB (36.4%) fs: ext4 dev: /dev/sdc1 
           ID-2: /home size: 23.50 GiB used: 849.6 MiB (3.5%) fs: ext4 dev: /dev/sdc2 
Sensors:   System Temperatures: cpu: 42.0 C mobo: N/A gpu: nvidia temp: 39 C 
           Fan Speeds (RPM): N/A gpu: nvidia fan: 40% 
Info:      Processes: 138 Uptime: 9m Memory: 1.45 GiB used: 611.9 MiB (41.1%) Init: systemd v: 239 Compilers: gcc: 8.2.1 
           Shell: zsh v: 5.6.2 running in: urxvt inxi: 3.0.29

#19

Well blockquotes still doesn t work on my end again, always something ! lol

My AL install


pinxi -Fxz
System:    Host: altman Kernel: 4.19.11-arch1-1-ARCH x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.2.1 Desktop: Openbox 3.6.1 
           Distro: Arch Linux 
Machine:   Type: Portable System: Dell product: Inspiron 1720 v: N/A serial: <filter> 
           Mobo: Dell model: 0UW524 serial: <filter> BIOS: Dell v: A09 date: 07/11/2008 
Battery:   ID-1: BAT0 charge: 692.5 Wh condition: 692.5/57.7 Wh (1200%) model: DP-SDI52 DELL DY3757 status: Full 
CPU:       Topology: Dual Core model: Intel Core2 Duo T5450 bits: 64 type: MCP arch: Core Merom rev: D L2 cache: 2048 KiB 
           flags: lm nx pae sse sse2 sse3 ssse3 bogomips: 6648 
           Speed: 1181 MHz min/max: 1000/1667 MHz Core speeds (MHz): 1: 1005 2: 1103 
Graphics:  Device-1: Intel Mobile GM965/GL960 Integrated Graphics vendor: Dell driver: i915 v: kernel bus ID: 00:02.0 
           Display: x11 server: X.Org 1.20.3 driver: intel unloaded: fbdev,modesetting,vesa resolution: 1440x900~60Hz 
           Message: Unable to show advanced data. Required tool glxinfo missing. 
Audio:     Device-1: Intel 82801H HD Audio vendor: Dell driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:1b.0 
           Sound Server: ALSA v: k4.19.11-arch1-1-ARCH 
Network:   Device-1: Broadcom and subsidiaries BCM4401-B0 100Base-TX vendor: Dell driver: b44 v: 2.0 port: 10c0 
           bus ID: 03:00.0 
           Device-2: Broadcom and subsidiaries BCM4321 802.11a/b/g/n vendor: Dell Wireless 1500 Draft 802.11n WLAN Mini-card 
           driver: b43-pci-bridge v: N/A port: 10c0 bus ID: 0c:00.0 
           IF-ID-1: eth0 state: down mac: <filter> 
           IF-ID-2: wlan0 state: up mac: <filter> 
Drives:    Local Storage: total: 111.79 GiB used: 6.00 GiB (5.4%) 
           ID-1: /dev/sda vendor: Fujitsu model: MHW2120BH size: 111.79 GiB 
Partition: ID-1: / size: 109.04 GiB used: 5.94 GiB (5.5%) fs: ext4 dev: /dev/sda2 
           ID-2: /boot size: 487.9 MiB used: 55.7 MiB (11.4%) fs: ext4 dev: /dev/sda1 
Sensors:   System Temperatures: cpu: 47.0 C mobo: N/A sodimm: 54.0 C 
           Fan Speeds (RPM): cpu: 0 
Info:      Processes: 129 Uptime: 47m Memory: 1.94 GiB used: 915.0 MiB (46.2%) Init: systemd Compilers: gcc: 8.2.1 Shell: zsh 
           v: 5.6.2 pinxi: 3.0.29-6

````Preformatted text``Preformatted text`

#20

Have a look at your post using the edit function @altman. You’ll notice I placed ``` before and after the content. :slight_smile:


#21

Thx appreciated, wonder if I ll get it to ever work @Glenn ! lol You know these old farts how it is.


#22

I couldn’t figure it out either, until @natemaia fixed mine last night.